Κατόπιν πρωτοβουλίας της προέδρου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένας Παπαδοπούλου, πραγματοποιήθηκε μια πανελλήνια δράση αγάπης που σκοπό είχε την συλλογή παιγνιδιών προκειμένου να μοιραστούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη. 
Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε και στα Χανιά υπό την αιγίδα της υπεύθυνης Νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων Χανίων Ελένης Τζαμαντάκη. 
Τα παιγνίδια που συγκρεντώθηκαν στο Νομό Χανίων, προσφέρθηκαν από αντιπροσώπους της Νεολαίας, σήμερα 7/1/14 στην ΕΛΕΠΑΠ .
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”η Νεολαία των ΑΝΕΛ εκτός τις πολιτικές δράσεις, διοργανώνει και δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα προκειμένου να δώσει λίγη χαρά και ελπίδα στους εξαθλιωμένους από τα απάνθρωπα μνημόνια συνανθρώπους μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτευτή Χανιών Παντελή Καπαρουδάκη που βοήθησε στο να συγκεντρωθούν περισσότερα παιγνίδια, τα μέλη της νεολαίας ΑΝΕΛ Χανίων που συντέλεσαν στη συλλογή και στην παράδοση των παιγνιδιών και τέλος όλους όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην προσπάθεια αυτή.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook