Απανθρακωμένη δίπλα στο αυτοκίνητό της το οποίο είχε τυλιχθεί στις φλόγες, βρέθηκε αργά χθες βράδυ, ανήμερα των Θεοφανείων, η 45χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, στην Ορεστιάδα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 45χρονη εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, όταν ένας εκκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής. 
Ήταν η έκρηξη που προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου η οποία και εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού, σύμφωνα με το ThrakiToday.
Στο σημείο πήγαν κάτοικοι της περιοχής, αλλά ήταν πλέον αργά, μιας και η γυναίκα είχε καεί ζωντανή. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 45χρονη τοποθέτησε τη φιάλη στη θέση του συνοδηγού ενώ στη συνέχεια την πυροδότησε, τερματίζοντας έτσι τη ζωή της, ωστόσο μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επισήμως, αν και όπως αναφέρουν οι Πυροσβέστες η φωτιά προκλήθηκε από τη φιάλη. 
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας κατέσβησε τις φλόγες, ενώ στο τόπο του συμβάντος πήγε ο σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά της 45χρονης. 
Το Α.Τ. Ορεστιάδας κάνει προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος της 45χρονης, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία η ίδια φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook