Ένας νεαρός έσπειρε τον πανικό στην απογευματινή πτήση Αθήνα – Λάρνακα, σύμφωνα με πληροφορίες. 
Συγκεκριμένα ο νεαρός, ο οποίος καθόταν στις τελευταίες θέσεις, προς το τέλος της πτήσης σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα όπου παρέμεινε για αρκετά λεπτά. 

Σταδιακά, ο πίσω χώρος του αεροπλάνου άρχιζε να μυρίζει έντονα καμένο, γεγονός που κινητοποίησε το πλήρωμα και τους επιβάτες των πίσω θέσεων.

Οι αεροσυνοδοί άρχισαν να ρωτούν τους επιβάτες ποιος ήταν ο τελευταίος που είχε πάει στην τουαλέτα, ενώ δύο μέλη του πληρώματος μπήκαν στο χώρο της τουαλέτας για να εξακριβώσουν τι συνέβαινε.
Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο νεαρός, με περίσσιο θράσος, όχι μόνο κάπνισε μέσα στην τουαλέτα αλλά χωρίς να σβήσει το τσιγάρο του το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων, με αποτέλεσμα, η μυρωδιά καπνού να είναι αισθητή σε όλο το πίσω μέρος του αεροσκάφους.
Χάρη στην άμεση επέμβαση του πληρώματος, ο νεαρός που είχε βγει τελευταίος από την τουαλέτα και προέβη στην παραπάνω πράξη εντοπίστηκε και οι αεροσυνοδοί του ζήτησαν τα στοιχεία του.

Μετά την αρχική του διαμαρτυρία ο Ελλαδίτης επιβάτης παρέδωσε το διαβατήριό του και συγχρόνως ενημερώθηκε πως το αδίκημα στο οποίο υπέπεσε ήταν ποινικό. Τη συνέχεια θα την αναλάβει η κυπριακή Αστυνομία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook