Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Τρίτη (07/01) στην Αθήνα ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, που θα μπορεί να πάρει μέρος και πάλι σε προπονήσεις σε περίπου τέσσερις εβδομάδες.
Η σχετική ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη χθες το απόγευμα, στην Αθήνα, ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού (σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών), που δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή.
Ο 24χρονος αμυντικός του Πλατανιά Χανίων θα πάρει εξιτήριο σήμερα το απόγευμα, αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα σε περίπου δέκα ημέρες και να επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας σε περίπου τέσσερις εβδομάδες.
Τον Άγγελο Ζουμπουλάκη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, εκ μέρους της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ., Γιάννης Τρούλης, ο οποίος του μετέφερε τις θερμές ευχές όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Χανιώτικης ομάδας για ταχεία και πλήρη ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Ευχαριστήριο σε Βέροια

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης τη Βέροια για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας για τη συνεργασία.
Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. Βέροια για την άψογη φιλοξενία και εύχεται καλή επιτυχία στην ιστορική ομάδα της Ημαθίας στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014. Παράλληλα, ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας για την άριστη συνεργασία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook