Επιστολή προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκόρωνα απέστειλε ο κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ζητώντας την σύγκλιση Εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή την δικαστική απόφαση για την απόλυση 34 συμβασιούχων του Δήμου Αποκόρωνα.

Αναλυτικότερα η επιστολή έχει ως ακολούθως :

\”Με την παρούσα επιστολή προτείνουμε την σύγκληση ΕΚΤΑΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ εντός 24 ωρών, με μοναδικό θέμα συζήτησης την επικύρωση της απόλυσης των συμβασιούχων υπαλλήλων του Δήμου Αποκόρωνα, από το Πρωτοδικείο Χανίων.

Η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση δημιουργεί τεράστια ανθρωπιστικά προβλήματα, μιας και 34 οικογένειες του Δήμου μας, μένουν χωρίς εργασία και εισόδημα σε μια εποχή η οποία χαρακτηρίζεται από οικονομική εξαθλίωση και ανέχεια.

Λειτουργικά και όχι μόνο προβλήματα θα παρουσιασθούν άμεσα στην καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών και των τμημάτων του Δήμου μας, μιας και οι 34 απολυθέντες συμβασιούχοι εργάζονταν σε υπηρεσίες του Δήμου μας οι οποίες παρέχουν ανταποδοτικές εργασίες ( καθαριότητα, αποκομιδή, ηλεκτροφωτισμός, υδραυλικές εργασίες, χειριστές κ.α).

Η αιφνιδιαστική παύση και απομάκρυνση τους, η οποία αντιστοιχεί στο 1/3 του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου, θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα με αποτέλεσμα την μη στοιχειώδη ανταπόκριση των υπηρεσιών του Δήμου σε ανάγκες πρώτιστης προταιρεότητας για τους δημότες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Αποκόρωνα.

Σας καλούμε να συγκαλέσετε ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, έτσι ώστε να εξετάσουμε τρόπους αντιμετώπισης, επίλυσης και αποκατάστασης της θλιβερής αυτής εξέλιξης\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook