Την Τρίτη (07/01) πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων, αλλά και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ, μαζί με φωτογραφίες από την εκδήλωση:
Με την ελπίδα ότι το 2014 θα είναι ένα έτος με λιγότερα προβλήματα αλλά και στο οποίο θα γίνουν οι μεγάλες αλλαγές στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Χανίων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/1) ο αγιασμός στο χώρο της πισίνας των 25 μέτρων, καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

\"stavros1\"

Το παρών, στην καθιερωμένη, ετήσια εκδήλωση του Ομίλου, έδωσαν δεκάδες αθλητές και αθλήτριες, πολλοί από τους οποίους μάλιστα έπεσαν στο νερό για να πιάσουν το σταυρό.

\"Xazirakis-Mylonaki\"

Χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος του Ν.Ο.Χ. Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη και ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων Νίκος Χαζιράκης, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους στα παιδιά και τους πολλούς γονείς που ήταν παρόντες.
Μεγάλο στοίχημα για το νέο έτος αποτελεί να πραγματοποιηθούν τα έργα στο Κολυμβητήριο τα οποία θα σηματοδοτήσουν μια νέα αρχή τόσο για το Ναυτικό Όμιλο όσο και για το ναυταθλητισμό στα Χανιά, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει περιέλθει σε βαθύτατη κρίση.
«Ευχόμαστε το 2014 να είναι μια χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερες δυσκολίες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου και της Γ.Γ.Α. ότι φέτος τα προβλήματα θα είναι λιγότερα και θα γίνουν έργα τα οποία θα σηματοδοτήσουν μια καινούργια αρχή όχι μόνο για το Ναυτικό Όμιλο αλλά για το ναυταθλητισμό των Χανίων, για το Εθνικό Κολυμβητήριο Χανίων», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της κυρίας Μυλωνάκη.
Η πρόεδρος του Ν.Ο.Χ. τόνισε ότι η διαδικασία της νομιμοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων προχωρά και εξέφρασε την ελπίδα το συντομότερο δυνατό, να γίνουν τα έργα. «Μετά την επίσκεψη του κ. Ανδριανού, υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη καθώς εστάλησαν σε πρώτη φάση χρήματα για να συνεχίσει να τροφοδοτείται ομαλά το Κολυμβητήριο με πετρέλαιο και να ‘χουμε ζεστή την πισίνα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι προχωρώντας η νομιμοποίηση καθώς και όλες οι διαδικασίες για την άδεια λειτουργίας ότι θα δοθεί η χρηματοδότηση ώστε να γίνουν και τα υπόλοιπα έργα», δήλωσε η κυρία Μυλωνάκη.  

\"Xazirakis\"

Από την πλευρά του ο κ. Χαζιράκης ευχήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι εγκαταστάσεις να γίνουν περισσότερο σύγχρονες και να καλυτερεύσουν έτσι οι συνθήκες άθλησης. «Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με τη συμμετοχή πάρα πολλών αθλητών και αθλητριών. Τα παιδάκια εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον να πιάσουν το σταυρό. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να έχουν τόσο έντονη συμμετοχή στις δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ευχόμαστε κι εμείς κάποια στιγμή να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις, για να βελτιωθούν οι συνθήκες άθλησης σε οποιονδήποτε θέλει να αθληθεί στο Κολυμβητήριο Χανίων. Εύχομαι υγεία σε όλους και επιτυχίες προσωπικές και αθλητικές. Καλή χρονιά», ήταν το σχόλιο του προέδρου του Ε.Α.Κ. Χανίων.
Το φλουρί το κέρδισε ο Γιάννης Τζουβαδάκης αθλητής του τμήματος υδατοσφαίρισης ενώ το σταυρό, ο οποίος ρίχτηκε τρεις φορές στην πισίνα, τον έπιασαν κατά σειρά, η Αθηνά Μαρκουλάκη, αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, ο Μιχάλης Γκαγκλάκης, αθλητής του τμήματος κολύμβησης και ο Γιάννης Κλιματσάκης, αθλητής της υδατοσφαίρισης.

\"pita2\"

\"pita1\"

\"pita3\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook