Ο ΟΦΗ, σε λίγες ώρες, θα αναμετρηθεί στην Κατερίνη με τον Πιερικό, σ’ ένα παιχνίδι που ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά μεγάλος καθώς καλείται να πάρει το διπλό της νίκης, μέσα σε μία από τις πιο "περίεργες" έδρες του πρωταθλήματος. 

Ο Νίκος Αναστόπουλους έχει επιλέξει 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, που αποτελείται από τους Βεζυρίδη, Κασμερίδη, Παπουλή, Κάλαϊτζιτς, Γαλανόπουλο, Ρόβα, Μπούρμπο, Γιακούμπου, Βερόν, Καμπάνταη, Κατσικογιάννη, Γεωργίου, Αγρίτη, Βλόνταρτσικ, Κιάσσο, Ζαχαράκη, Μπερτίιν, Χαριτωνίδη και Μπουλούτ. Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Παναγιώτης Ζορμπάς, οι τιμωρημένοι Πίτσος και Ρούσεφ, ο Τάντιτς που λείπει στη Σερβία λόγω ενός οικογενειακού του προβλήματος, όπως και οι ανέτοιμοι Μπαρτζώκας, Ουκάρ και Σταυρακάκης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Αναστόπουλου για την ενδεκάδα, βάσει των όσων έδειξε όλη την εβδομάδα, ο Βεζυρίδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Μπούρμπος και Γαλανόπουλος στις άκρες, Γεωργίου – Μπερτίν στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, Κιάσσος, Κάλαϊτζιτς και Βερόν έχουν τον πρώτο λόγο, στα πλάγια, αριστερά ο Παπουλής, δεξιά ο Αγρίτης και στην κορυφή ο Λεωνίδας Καμπάνταης. 

Σε περίπτωση που ο «αλενατόρε» επιλέξει το 4-4-2, τότε ο Αγρίτης θα γίνει ο δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Καμπάνταη, δεξιά θα μεταφερθεί ο Παπουλής ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στα αριστερά ο Γιακούμπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αναστόπουλος σκέφτεται και την  περίπτωση, να βάλει μπαλαντέρ τον Παπουλή, οπότε ο Κιάσσος θα μείνει στο πάγκο και τη θέση του θα πάρει ο Γιακούμπου.