\”Νομίζω ότι πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσομε ότι αυτός είναι ένας εφιάλτης . Είναι ένα καταστροφικό σενάριο το οποίο δεν πρέπει ούτε καν να συζητάμε \”.

Τα προαναφερόμενα δήλωσε  η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη σήμερα από το Ηράκλειο αναφερόμενη στις φήμες που κυκλοφορήσαν για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

 Η κυρία Μπακογιάννη στο περιθώριο του 5ου προσυνεδρίου της ΔΗΣΥ που διεξάγεται στη Χερσόνησο Ηρακλείου και αφορά στον τουρισμό, την ενέργεια και την ανταγωνιστικότητα απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το σενάριο εξόδου της χώρας απ το ευρώ τόνισε : Νομίζω ότι πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσομε ότι αυτός είναι ένας εφιάλτης . Είναι ένα καταστροφικό σενάριο το οποίο δεν πρέπει ούτε καν να συζητάμε \”.

Αυτός είναι ο λόγος -πρόσθεσε- για τον οποίο η ΔΗΣΥ όπως είπε , \” από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει την ανάγκη της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων. Έτσι ώστε να συμφωνήσομε σ ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων , αλλαγών οι οποίες είναι αναγκαίες για να βγει η Ελλάδα από την κρίση\”.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση επανέλαβε την θέση της λέγοντας είναι θετική στο ενδεχόμενο συνεννόησης των δυνάμεων.

Η ΔΗΣΥ, είπε, δεν αναζητά να συγκυβερνήσει . Θεωρεί όμως ότι \” είναι απολύτως αναγκαίο τα δυο παλαιά κόμματα στην Ελλάδα να συμφωνήσουν και να συνεννοηθούν και να προχωρήσουν στις αναγκαίες αλλαγές ώστε η χώρα και να μην είναι δούλοι των οποιονδήποτε συντεχνιών όπως εμφανίζονται σήμερα \”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook