Με επίσημη δήλωση του ο πρόεδρος του Α.Ο. Χανιά, Νίκος Κατσιγιάννης, γνωστοποιεί ότι ζήτησε από τον Πλατανιά τον Γιώργο Γιακουμάκη ως δανεικό, αλλά υπήρξε αρνητική απάντηση από την έτερη ΠΑΕ των Χανίων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση υπήρξε επικοινωνία του προέδρου των \”μπλε\” Νίκου Κατσιγιάννη με τον ομόλογό του στους \”ερυθρόλευκους\” Στέλιο Βαρουξάκη, όπου ο δεύτερος απάντησε αρνητικά, ξεκαθαρίζοντας ότι θα συναινούσε στη μετακίνηση αυτή αν δεν υπήρχαν στο Δ.Σ. του ΑΟΧ δύο συγκεκριμένα πρόσωπα που είχαν καταφερθεί εναντίον του κατά το παρελθόν.
Κάπως έτσι, ως γνωστόν, ο νεαρός φορ κατέληξε στην Επισκοπή.
Η επίσημη δήλωση του κ. Κατσιγιάννη:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο Χανιά ενημερώνει το φίλαθλο κοινό των Χανίων ότι στο πλαίσιο των καλών σχέσεων που επιθυμεί να έχει με όλες τις ομάδες της Ελλάδος, έκανε κρούση στην Π.Α.Ε Πλατανιάς Χανίων για τον δανεισμό του αθλητή  Γιώργου Γιακουμάκη. Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε Α.Ο Χανιά Νίκος Κατσιγιάννης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ομόλογο του Στέλιο Βαρουξάκη τον ενημέρωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό, έτσι ώστε να έρθει με την μορφή δανεισμού στην ομάδα του Α.Ο Χανιά. Η απάντηση του προέδρου της Π.Α.Ε Πλατανιάς ήταν αρνητική, καθώς όπως ξεκαθάρισε στον κ. Κατσιγιάννη, ο δανεισμός θα καθίσταντο εφικτός αν δεν υπήρχαν στο συμβούλιο τα ονόματα δύο συγκεκριμένων προσώπων, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν καταφερθεί προς το πρόσωπό του με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Αυτή είναι η πάσα αλήθεια για το μη δανεισμό του ποδοσφαιριστή Γ. Γιακουμάκη και την κατάληξή του στην ομάδα της Επισκοπής και καλό θα ήταν να τη γνωρίζει όλος ο κόσμος.
Η ομάδα του Α.Ο Χανιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τις δικές της δυνάμεις, όπως κάνει από την αρχή της χρονιάς, παρά τις όποιες «τρικλοποδιές» δέχεται εντός και εκτός ομάδας.
Ο πρόεδρος
Νίκος Κατσιγιάννης»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook