Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί κατά τόπους παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 2 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 15 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 7 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, αρχικά ασθενείς και σταδιακά μέτριοι, με εξαίρεση τα νότια πελάγη όπου θα επικρατήσουν μέτριοι δυτικοί άνεμοι ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς και τοπικά στα δυτικά τμήματα σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει ενισχυμένο δυτικό ρεύμα με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς, ενισχυόμενοι το απόγευμα σε μέτριους.
Ηλιοφάνεια με αρκετό κρύο το πρωί και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook