Η Audi θα παρουσιάσει την 3η γενιά του TT στο Σαλόνι του Λας Βέγκας, ενώ δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου μοντέλου, που φέρει αλλαγές στο design του και είναι εξοπλισμένο με πολλά gadgets.

Ειδικότερα, αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο νέος, πλήρως ψηφιακός, πίνακας οργάνων, αντικαθιστώντας -εν πολλοίς- το σύστημα MMI της κεντρικής κονσόλας, το οποίο έγινε πιο απλό και με 2 λιγότερα buttons.

Επιπλέον, ο νέος πίνακας αποτελείται από μια τρισδιάστατη οθόνη 12,3 ιντσών TFT που θα προβάλλει όλες τις ενδείξεις και χρήσιμες πληροφορίες για τον οδηγό, προκειμένου να μην αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο.

Ως προς τις υπόλοιπες αλλαγές, επικρατεί η λιτή αισθητική με τους μεγάλους αεραγωγούς κλιματισμού να ενσωματώνουν και τα χειριστήρια του συστήματος, ενώ το μικρής διαμέτρου τιμόνι με την επίπεδη κάτω μεριά προσδίδει έναν πιο έντονο σπορ χαρακτήρα στο μοντέλο.

Ως προς την εξωτερική εμφάνιση του νέου TT δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία, πέρα από την κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα, αλλά γνωρίζουμε ότι το εν λόγω μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα του ομίλου VW, MQB, όπως το Golf και το A3.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Audi TT αναμένεται να λανσαριστεί αργότερα μέσα στο 2014.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook