Σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 9 η ώρα μ.μ. στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου πραγματοποιείται η πρεμιέρα του έργου «Μαχαίρι στο κόκκαλο» του Κώστα Μουρσελά, πρώτη θεατρική εκδήλωση της νεοϊδρυθείσας «Θεατρικής Συντροφιάς Ηρακλείου» .

Το έργο ανεβαίνει με σκηνοθεσία Γιώργου Μαρκόπουλου, σκηνογραφική και μουσική επιμέλεια Θεώνης Δουρίδα και τους ηθοποιούς Σοφία Δερμιτζάκη και Θοδωρή Θεοδωρίδη.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο (11/1) και την Κυριακή (12/1) με γενική είσοδο 10 ευρώ. Για τους ανέργους και τους φοιτητές το εισιτήριο είναι 5 ευρώ.

Στο έργο «Μαχαίρι στο κόκκαλο» ο συγγραφέας επισημαίνει για μιαν ακόμη φορά, τα αδιέξοδα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Μέσα από τη μικρογραφία, ενός ζευγαριού, του Λεωνίδα και της Ελένης, προσπαθεί να εντοπίσει τις βαθύτερες αιτίες που οδηγούν τις ανθρώπινες σχέσεις, στη φθορά και τη σήψη.

Δεν φθείρονται οι σχέσεις μόνο «από κόρο και συνήθεια» ή από τα ψυχολογικά προβλήματα που εξουδετερώνουν τις επιθυμίες και διαταράσσουν τις ισορροπίες μας, αλλά και από άλλου είδους κοινωνικοπολιτικές «εξουσίες» που αλλοιώνουν τα αισθήματα, καταρρακώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αναδίδουν αφόρητη δυσοσμία που δυστυχώς έγινε στις μέρες μας το εθνικό μας…άρωμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook