Η εμπλοκή του ονόματος της Αναστασίας Σακελλαρίου η οποία είναι σήμερα επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο πόρισμα – καταπέλτη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προκάλεσε αίσθηση αλλά όπως φαίνεται όχι σε όλους!

Και ενώ συζητείτο έντονα το θέμα της παραίτησης της κας Σακελλαρίου από την θέση αυτή, μια θέση που απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς, ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών μετά από σύσκεψη με τον πρωθυπουργό εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της κας Σακελλαρίου.

Όπως προκύπτει, η κα Σακελλαρίου συμμετείχε σε επιτροπή (την περίοδο 2011- 2012) για την αναχρηματοδότηση των ύποπτων δανείων.

Ο κ. Στουρνάρας βγαίνοντας από την σύσκεψη ρωτήθηκε αν υπάρει θέμα με την κ. Σακελλαρίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και απάντησε: \”Κοιτάξτε, εγώ έχω πλήρη εμπιστοσύνη και σεβασμό στη Δικαιοσύνη αλλά έχω επίσης και πλήρη εμπιστοσύνη στην κ. Σακελλαρίου, στο ήθος της, στην επαγγελματική της κατάρτιση και κυρίως στη δουλειά που κάνει μέχρι τώρα\”.

Υπενθυμίζεται πως η κ.Σακελλαρίου είχε προκαλέσει αίσθηση όταν είχε γίνει γνωστό πως ο μισθός της έφτανε τα 17.900 ευρώ το μήνα.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook