Ερώτηση σχετικά με δύο αποφάσεις ανάθεσης εργου για την προώθηση, προβολή και οργάνωση των  Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων, κατέθεσε προς την πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και τον Δήμαρχο Χανίων ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Τσαπάκος.

Στην ερώτησή του ο κ. Τσαπάκος διερωτάται για ποιό λόγο οι εργασίες δεν καλύφτηκαν από το υπάρχον προσωπικό της ΚΕΠΠΕΔΗΧ -ΚΑΜ και ζητά ακριβή στοιχεία για το περιεχόμενο των αναθέσεων.

Ακολουθεί η ερώτηση του κ.Τσαπάκου:

\”1. Σύμφωνα με την ΑΔΑ ΒΛΓ6ΟΚΩΗ-7ΛΓ με αριθμό πρωτοκόλλου 2966 ανατέθηκε εργασία στον κ Κ.Η με θέμα: «Συνεργασία με άτομο για την προώθηση και προβολή όλων των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων» συνολικού ποσού 1.200,00€.

Ποιά ακριβώς ήταν η υπηρεσία που σας παρείχε ο εν λόγω εργολάβος και για ποιο λόγο δεν μπορούσε η υπηρεσία αυτή να καλυφθεί από το υπάρχων προσωπικό της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

2. Σύμφωνα με την ΑΔΑ ΒΛΓΚΟΚΩΗ-ΤΗ7 με αριθμό πρωτοκόλλου 3101 ανατέθηκε εργασία στην κα Σ.Δ με θέμα: «Συνεργασία της οργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στους χώρους πολιτισμού» συνολικού ποσού 1.200,00€.

Η εν λόγω εργολάβος εργαζόταν με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ από τις 30-9-2013 έως τις 29-11-2013 ως υπάλληλος υποδοχής και ενημέρωσης πελατών ΔΕ. Στις 5-12-2013, δηλαδή έξι (6) μόλις ημέρες αφού έληξε η σύμβαση εργασίας της, της ανατέθηκε ως εργολάβος η παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Συνεργασία της οργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στους χώρους πολιτισμού».

Ποια ακριβώς ήταν η συνεργασία αξίας συνολικού ποσού 1.200,00€ που δεν μπορούσε να καλυφθεί από το υπάρχων προσωπικό της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ\”.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με την Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κυρία Αγγελακη, η οποία δήλωσε ότι θα δώσει απάντηση στον κ. Τσαπάκο την ερχομενη Τρίτη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook