Με έντονο το κρητικό στοιχείο στην αποστολή της αναχωρεί το βράδυ της Παρασκευής (10/01) από το λιμάνι της Σούδας η Επισκοπή, για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Ο Κώστας Ανυφαντάκης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 15 είναι Κρητικοί και ο ένας μεγαλωμένος στο νησί (σ.σ. Κονονένκο).
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση σχετικά με την αποστολή:
«Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Παρασκευής, ο κ. Ανυφαντάκης ανακοινώσε τους 19 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή, για το Κυριακάτικο (15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Οι 19 ποδοσφαιριστές είναι οι: Καλογεράκης, Α. Κελαϊδής, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Γκoνζάλες, Δελήμπασης, Σελινιωτάκης, Φραντζεσκάκης, Μποτωνάκης, Μαρτσάκης, Σουμπασάκης, Ανωγειανάκης, Βελονάκης, Τριχάκης, Κονονένκο, Λιονάκης, Μαραθιανός.
Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει στις 21.00 το βράδυ από το λιμάνι της Σούδας με το πλοίο «Έλυρος», της χορηγού ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ, με προορισμό το Πειραιά και από εκεί οδικός για το Λευκαντί στην κεντρική Εύβοια, όπου θα καταλύσει η αποστολή. Η τελευταία προπόνησή της ομάδα μας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, σε γήπεδο της περιοχής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook