Το European Sustainability Academy (ΕΣΑ)-Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης για τη Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα- διοργανώνει στo πλαίσιo της κατασκευής των εγκαταστάσεών του στη Κρήτη, εργαστήρι δόμησης με αχυρόμπαλες από τις 22 μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Το EΣA θα έχει τη χαρά να έχει κοντά του την ομάδα ‘Amazonails’ από την Αγγλία (http://www.amazonails.co.uk/), η οποία ειδικεύεται σε κατασκευές με αχυρόμπαλες, και θα συνεργαστεί με τις αρχιτέκτονες του οικολογικού κτιρίου της ΕΣΑ Ζέτα Χρυσαφάκη και Αντωνία Διαμαντάκη, μέλη της ομάδας ‘πηλΟίκο’ (http://www.piliko.gr/) από τα Χανιά

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε στελέχη επιχειρήσεων, εκπαιδευτές και συμβούλους που ασχολούνται με την εταιρική ευθύνη και τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εφαρμογή της βιωσιμότητας στην πράξη.
Σε άτομα που ενδιαφέρονται για τεχνικές βιώσιμης δόμησης. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνεται η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις προκλήσεις και τις χαρές του σχεδιασμού και του χτισίματος μιας βιώσιμης κατασκευής.

Πού:

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του EΣA, το οποίο βρίσκεται στο χωριό του Δραπάνου, στην όμορφη περιοχή του Αποκόρωνα

European sustainability Academy

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook