Άσχημες μνήμες ξύπνησε η εμφάνιση του ΟΦΗ απέναντι στη Βέροια. Οι κρητικοί σημείωσαν την πρώτη τους ήττα στο Ηράκλειο σε αγώνα πρωταθλήματος φέτος, ενώ η Βέροια έφυγε για πρώτη φορά με το τρίποντο από το Ηράκλειο.

Χαρακτηριστικό είναι πως σκόραρε για πρώτη φορά από το 1987!

Οι ασπρόμαυροι παίζοντας μέτριο ως κακό ποδόσφαιρο και έχοντας ως μοιραίους τους Μπούρμπο και Ζόρο \”χάρισαν\” τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Ημαθίας ενώ αγωνίζονταν με 9 παίκτες.

Οι φάσεις του αγώνα:

6\’ Κεφαλιά του Ζόρο δεν ανησυχεί ο Καντιμοίρης, με την μπάλα να φεύγει άουτ

10\’ Καλό σουτ από τον Περογαμβράκη, πέφτει στη γωνία ο Καντιμοίρης και απομακρύνει

34\’ Κεφαλιά του Παπάζογλου, όμως η μπάλα έφυγε… παράλληλα κι όχι προς την εστία της Βέροιας

37\’ Κίτρινη κάρτα στον Γεωργιάδη της Βέροιας

44\’ Προσπάθησε να κάνει την προβολή ο Παπάζογλου, μετά από λάθος στην άμυνα της Βέροιας, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

46\’ Γυριστό σουτ από τον Περογαμβράκη σε ετοιμότητα ο Καντιμοίρης μπλοκάρει την μπάλα

52\’ Πρώτη καλή στιγμή για την Βέροια. Ο Μπεν έκανε το σουτ από κοντά, όμως δεν ήταν καλό και ο Φερνάντεζ κατάφερε να μπλοκάρει άνετα.

63\’ Πολύ καλή στιγμή για τη Βέροια. Ο Μπεν έκανε την κεφαλιά από κοντά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Παραμένει το 0-0.

73\’ Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μπούρμπος

75\’ ΜΕ ΔΕΚΑ Ο ΟΦΗ! Ο Μπούρμπος μέσα σε διάστημα δύο λεπτών βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβάλλεται και οι Κρητικοί μένουν με δέκα για το υπόλοιπο του αγώνα.

76\’ Το φάουλ για τους φιλοξενούμενους είναι σε πολύ καλή θέση, ελάχιστα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ. Την εκτέλεσή του θα την αναλάβει ο Μπεν, για να στείλει όμως τη μπάλα πάνω στο τείχος.

78\’ Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος και Μπανούσης θα περάσουν μέσα στην περιοχή της Βέροιας και θα αλλάξουν τη μπάλα, χωρίς κάποιος να κάνει το σουτ.

81\’ Ο Μπαργκάν θα βγεί μόνος του στην αντεπίθεση, ο Ζόρο θα τρέξει να τον σταματήσει, θα το κάνει με φάουλ και θα δει την κόκκινη κάρτα από τον Δελφάκη καθώς ήταν ο παίκτης της Βέροιας θεώρησε ότι ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο ΟΦΗ με εννέα παίκτες στα τελευταία δέκα λεπτά…

85\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ! Ο Μπεν θα φύγει μετά την έξοχη πάσα του Αποστολόπουλου και θα πλασάρει τον Φερνάντες για να κάνει το 0-1!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Βερόν (79\’ Μονιάκης), Ζε Εντουάρντο (54\’ Μπανούσης), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (54\’ Λαμπρόπουλος).

Βέροια: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (86\’ Μάνος), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Μπαργκάν, Σιόντης (62\’ Παυλίδης), Γεωργιάδης (94\’ Βεργώνης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook