Και εγένετο Voice… Και οι τηλεοπτικές αναμετρήσεις των ταλέντων στο χόρο του τραγουδιού άρχισαν ξανά, μετά από δύο χρόνια σιωπής λόγω κρίσης. Και αν οι τελευταίες αναμνήσεις που είχαμε ήταν από παρόμοια talent shows όπως το Greek Idol και το X-Factor, καλά θα κάνουμε να τις αφήσουμε στη θέση τους. Το The Voice έδειξε από το πρώτο επεισόδιο ότι είναι κάτι διαφορετικό.

Η αλήθεια είναι πως η έλλειψη …ατάλαντων υποψηφίων μας στέρησε το γέλιο από τις Blind Auditions του show, όμως, το κενό αναπληρώθηκε και με το παραπάνω, από ωραίες -στις περισσότερες περιπτώσεις- φωνές που χρησιμοποίησαν τη φωνή τους ως μοναδικό όπλο στην προσπάθειά τους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Εξαιρετική παραγωγή και σκηνοθεσία… Μετρημένη αλλά λαμπερή, με χιούμορ αλλά χωρίς φανφάρες και κραυγές, παρουσία των τεσσάρων καλλιτεχνών – coaches… Από τα καλύτερα backstage -καθότι δεν έχουν αρχίσει ακόμα τα live- που έχουμε δει, με τον Γιώργο Λιάγκα να χρωματίζει τη βραδιά με τις ατάκες του, αλλά και τις προσαρμοσμένες ανά περίπτωση αντιδράσεις του…

Πώς φάνηκε στους τηλεθεατές η πρεμιέρα του \”The Voice\”; Είδαν το show ή μήπως οι καταιγιστικές εξελίξεις στα Κλεμμένα Όνειρα έκλεψαν την τηλεθέαση;

Με ποσοστό στο σύνολο 35,2% και στο δυναμικό κοινό 43,8%, το Voice σκαρφάλωσε με ευκολία στην πρώτη θέση. Αν και την πρώτη ώρα προβολής του \”ταλαιπωρήθηκε\” από τα Κλεμμένα Όνειρα που κατέγραψαν 30,1% στο σύνολο και 23% στο νεανικό κοινό, γρήγορα κατάφερε να \”πετάξει\” στα πολύ ψηλά. Η τηλεθέαση του show έφτασε λίγο πριν τις 23:00 ακόμα και στο 47.3%, ενώ στις ηλικίες 15-44 άγγιξε ακόμα και το 54,1%!

Το prime time της Παρασκευής είχε και την επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη με το \”Φως στο Τούνελ\” να συγκεντρώνει 26,6%. Από την άλλη, η Ναταλία Γερμανού με την Βάνα Μπάρμπα καλεσμένη σημείωσε 18,5%.

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook