Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα ασύλληπτης βίας σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων. Συγκλονιζει το νέο περιστατικό, αυτή τη φορά στο Μεσολόγγι, όπου ένας βοσκός φέρεται να κατακρεούργησε ένα σκυλί χρησιμοποιώντας ένα τσεκούρι!
Την είδηση δημοσιεύει το onairnews, σύμφωνα με το οποίο ο δράστης ξέσπασε την οργή του στο ανυπεράσπιστο σκυλάκι γιατί αυτό \”παραβίασε\” τα… σύνορα του χωραφιού του.
Το περιστατικό έγινε αρχικά γνωστό μέσα από μια ανάρτηση στο facebook, την οποία αναδημοσιεύει το τοπικό σάιτ.
\”Σήμερα στον Άγιο θωμά στις 11-01-2014 κ ώρα 15¨00 περίπου ένας συμπολίτης μας έβγαλε το κατοικίδιο του για μια βόλτα μαζί με των 12χρονο γιό του. Όταν κάποια στιγμή ο σκύλος που είχε φύγει κάποια μέτρα πιο μπροστά μαζί με τον μικρό μπήκαν σε ένα χωράφι το οποίο δεν ήταν κλειστό. Oταν έφτασε εκεί ο μικρός για να παίξουν μαζί με το σκυλάκι τους ένας βοσκός είχε πιάσει τον σκύλο από τον λαιμό με μια αλυσίδα κ τον χτύπησε βίαια στο κεφάλι με ένα τσεκούρι. κ όλα αυτά έγιναν μπροστά σε 12χρονών παιδάκι το οποίο τον παρακαλούσε να το αφήσει ελεύθερο γιατί ήταν δικό του κ τελικά αυτός το σκότωσε με την δικαιολογία ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (ούτε καν 1 ή 2 λεπτά),ο σκύλος είχε φάει 10 πρόβατα 6 με 7 κότες και ότι απέβαλαν κ 4 γίδες .Ο σκύλος ποτέ δεν είχε πειράξει άλλο ζωντανό και τόσο η γειτονιά τόσο και αυτός που τον σκότωσε το ήξερε γιατί περνούσε καθημερνά από εκεί αφού έμενε λίγα μέτρα πιο κάτω\”.
Σύμφωνα με το onairnews ο βοσκός έχει συλληφθεί.
newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook