Αν και ίσως το τελικό 3-0 δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα στο \”Θεόδωρος Κολοκοτρώνης\” της Τρίπολης, ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Βέροια.
Ο Αστέρας με τον Καράσκο στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων έφτασε στην επικράτηση, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες.
Όλα έγιναν πιο απλά στο 19\’ όταν ο Γιωργαλλίδης δεν συγκράτησε τη μπάλα στο σουτ του Χουάνμα και ο Καράσκο αφού απέφυγε τον Κύπριο γκολκίπερ άνοιξε το σκορ. Σε κομβικό σημείο, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Πλατανιάς δέχθηκε και δεύτερο γκολ με τον Σανκαρέ, με τα πράγματα να γίνονται αρκετά δύσκολα στη συνέχεια.
Το γρήγορο γκολ στην επανάληψη του Αστέρα με τον Χουάνμα έδωσε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, με τη Χανιώτικη ομάδα να προσπαθεί να \”μαζέψει\” την εις βάρος της κατάσταση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, παρά τις προσπάθειες του Βλαχοδήμου, που έδειξε σε μισή ώρα περίπου συμμετοχής αρκετή διάθεση. Πρώτη εμφάνιση στο βασικό σχήμα με την ερυθρόλευκη φανέλα για τον Ινκούμ, ενώ ο Αγκιλέρα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα σε θέση κεντρικού αμυντικού.

Φάσεις-γκολ

1\’ Σουτ του Καράσκο άουτ.
13\’ Σέντρα του Λούι, σουτ του Καράσκο άουτ.

19\’ ΓΚΟΛ: Δυνατό σουτ του Χουάνμα, ο Γιωργαλλίδης δεν συγκρατεί τη μπάλα και ο Καράσκο, αποφεύγοντας τον στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

24\’ Δυνατό σουτ του Μενδρινού η μπάλα άουτ. 
39\’ Ο Λούι συνδυάστηκε με τον Ουσέρο και σούταρε, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. 
40\’ Καλή στιγμή για τον Πλατανιά, με τον Μπαντή να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Κατάι.
43\’ Πάσα του Μουνάφο στον Καράσκο, που κάνει ωραία ντρίμπλα και σουτάρει, με τον Γιωργαλλίδη να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση.
44\’ Σουτ του Καράσκο διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Γιωργαλλίδης.

45\’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Ουσέρο, ο Σανκαρέ πρόλαβε στην έξοδο τον Γιωργαλλίδη και με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (2-0).

50\’ ΓΚΟΛ: Ο Μουνάφο κλέβει την μπάλα και δίνει στον Ντε Μπλάσις, ο οποίος \”κόβει\” για τον Καράσκο, το σουτ του οποίου αποκρούει ο Γιωργαλλίδης, με τον Χουάνμα στη συνέχεια να πλασάρει σωστά για το 3-0.

55\’ Σέντρα του Ντε Μπλάσις, σουτ στην κίνηση του Καράσκο άουτ.
59\’ Ο Κατάι αποφεύγει τον Γκόιαν και πλασάρει, με τον Μπαντή να μπλοκάρει.



Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ (84′ Ζαραδούκας), Γκόιαν, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Μουνάφο (68′ Σέτι), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (76′ Μπακασέτας).
Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Αγκιλέρα, Φερνάντες, Δημήτρης, Τέτε, Γουνδουλάκης (62′ Βλαχοδήμος), Μενδρινός (86′ Σιώπης), Μπέλιτς (83′ Μπεριάν), Κατάι, Τόρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook