Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στο Νότιο-Νοτιοδυτικό Αιγαίο και πιθανόν κατά τόπους στη Στερεά, καθώς και αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές ομίχλες και περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014. 
Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί κατά τόπους παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 6 έως 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στο Βορειοανατολικό Αιγαίο να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Ασθενείς έως μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν, με πιθανότητα βροχής το βράδυ, και περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook