Η νίκη είναι αυτή που μετράει για τον Κισσαμικό, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο, που σχολίασε ωστόσο ότι η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε απέναντι στη Μύκονο.
Για φωτογραφίες από το παιχνίδι πατήστε ΕΔΩ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Για εμάς είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί. Η εμφάνιση δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Υπήρχε νευρικότητα στα παιδιά. Φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμα και όταν προηγηθήκαμε με 1-0. Αυτή η νευρικότητα μας έφερνε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σε εύκολα λάθη. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι η ομάδα κέρδισε και πήρε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να έχεις διάρκεια και να βλέπεις το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ανεξάρτητα με ποιον παίζεις. Λέγαμε ότι η Μύκονος αυτό τον καιρό δεν είναι σε καλή κατάσταση, αν και την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε εντός έδρας. Πολλοί το θεωρούσαν εύκολο παιχνίδι, φάνηκε όμως ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς. Σίγουρα το παιχνίδι εσύ το κάνεις εύκολο ή δύσκολο. Το σημαντικό ήταν ότι κερδίσαμε. Η νευρικότητα έρχεται στα παιδιά από το θέλω τους να κερδίσουν το παιχνίδι. Πρέπει όμως να μάθουμε να ζούμε με αυτή την πίεση, γιατί και άλλες ομάδες θα έρθουν να παίξουν στην έδρα μας με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Μια ομάδα που μας περιμένει… Θέλει υπομονή, επιμονή και πάνω απ’ όλα καθαρό μυαλό, που σήμερα εμείς πολλές φορές δεν το είχαμε, εκτός από τη φάση του πρώτου γκολ, όπου ο Ανδρέας (σ.σ. Χατζηλιόντας) λειτούργησε με καθαρό μυαλό και έβγαλε την πάσα που έπρεπε για να προηγηθούμε. Τέλος καλό, όλα καλά. Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία…».

Αν και είχε ανακοινωθεί ότι ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της Μυκόνου, χρέη προπονητή απέναντι στον Κισσαμικό εκτελούσε ο γυμναστής της ομάδας Τάσος Γούλας, που δήλωσε σχετικά με το ματς:

«Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, γιατί δείξαμε μια διάθεση και μια θέληση για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο έχουμε δώσει αρκετό χώρο στον αντίπαλο. Φερθήκαμε πολύ έξυπνα τακτικά. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο 44’, που δεχθήκαμε το γκολ.  Παρόλα αυτά δεν μας πήρε από κάτω. Συνεχίσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο και δεχθήκαμε, είδατε κι εσείς με ποιον τρόπο, το δεύτερο γκολ.  Μες το ποδόσφαιρο είναι κι αυτά. Συμβαίνουν… Αλλά εκεί κάπου μας έκοψε τα πόδια. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αν είχαμε πιο καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να φτάναμε στην ισοφάριση, πριν μπει το δεύτερο γκολ. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά. Κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με διάθεση, θέληση και σοβαρότητα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ελπίζουμε από την επόμενη εβδομάδα να αρχίσουμε να μαζεύουμε πολύτιμους πόντους, που θα μας κρατήσουν στην κατηγορία».

Ο κορυφαίος ίσως του Κισσαμικού ήταν ο Αλέξης Κουμπρόγλου, που με το γκολ του από την εξαιρετική \”ασίστ\” του Χατζηλιόντα άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Χανιώτικης ομάδας. Μετά το τέλος του ματς δήλωσε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ για την ομάδα μου. Είπαμε από την αρχή ότι αυτό το παιχνίδι το θέλαμε για πολλούς λόγους. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ. Όσο περνούσε η ώρα το πιστεύαμε εγώ και οι συμπαίκτες μου. Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτή την πολύ σπουδαία νίκη. Κοιτάμε το επόμενο ματς, που είναι πολύ δύσκολο. Πάμε να το πάρουμε για να είμαστε καλά…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook