Ο Γάλλος αμυντικός Χαβιέ Τόμας, γνωστός για το πέρασμά του από Ολυμπιακό Βόλου και Λεβαδειακό, προτάθηκε στον Πλατανιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του blog «Marca-SL» ο κεντρικός αμυντικός της Τουρ έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες της Super League, ανάμεσα στις οποίες ο Πλατανιάς και ο ΟΦΗ. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ενας φίλος από τα παλιά, ψάχνεται για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο Γάλλος στόπερ Χαβιέ Τόμας (άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου και του Λεβαδειακού) δεν υπολογίζεται από την Τουρ και σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca-SL», έχει ήδη προταθεί σε ομάδες της Super League και αναμένει στο ακουστικό του.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός συστήθηκε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κενό την σεζόν 2010-11 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας 27 συμμετοχές και 2 γκολ με την θεσσαλική ομάδα. 
 
Την αμέσως επόμενη περίοδο (2011-12) μεταπήδησε στον Λεβαδειακό και έκλεισε την χρονιά με 25 παιχνίδια για να επιστρέψει το καλοκαίρι του ΄12 στην χώρα του για λογαριασμό της Τουρ, με την οποία έχει φέτος μόλις 8 συμμετοχές, όχι όμως με την πρώτη, αλλά την δεύτερη ομάδα. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca-SL» ο Γάλλος αμυντικός έχει προταθεί σε ομάδες (Λεβαδειακός, ΟΦΗ, Ξάνθη, Πανθρακικός, Καλλονή, Πλατανιάς, Απόλλων) που κινούνται αυτή την περίοδο για την ενίσχυση στο κεντρικό άξονα της αμυντικής γραμμής και περιμένει σινιάλο για να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα».