Η ευαισθητοποίησή όλων και η συγκέντρωση τροφίμων που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Φαιστού για 3η συνεχή χρονιά, ήταν και φέτος πολύτιμη, δίνοντας μια μικρή ανακούφιση στους έχοντες ανάγκη, ειδικότερα στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς. Άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, μπόρεσαν, μέσω των κοινωνικών υποδομών και υπηρεσιών μέριμνας και φροντίδας του Δήμου να καλύψουν έστω κάποιες από τις βασικές ανάγκες τους, χάρις τη φιλανθρωπική συμμετοχή και τη συγκινητική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας.
Σε αυτή την προσπάθεια, κοινωνικής ευαισθησίας, αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθούν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φαιστού, καθώς και οι Επιχειρήσεις, οι Σύλλογοι, ομάδες εθελοντών, αλλά και δεκάδες πολίτες, που ανώνυμα πρόσφεραν προϊόντα, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ένδυσης, δίδοντας σημαντική βοήθεια, στηρίζοντας παράλληλα τα άπορα άτομα οικογένειες της ευρύτερης περιοχής. 
Σχετικά με αυτή την δράση η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη δήλωσε: «Ο Δήμος Φαιστού και εγώ προσωπικά ευγνωμονούμε όλους εκείνους που συμμετείχαν για 3η συνεχή χρονιά στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος μας, στηρίζοντας τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες, μέσω της Φάτνης Προσφοράς, προσφέροντας τους ορισμένα είδη πρώτης ανάγκης και γεμίζοντας τους αισιοδοξία για το μέλλον. 
Με αφορμή και την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Φαιστού, θέλω να υπενθυμίσω σε όλους πως η Δημοτική Αρχή για τη νέα χρονιά, θα συνεχίσει να στέκεται κοντά στους συμπολίτες μας στηρίζοντας τους, καθώς θεωρούμε πρωταρχικό στόχο τα θέματα κοινωνικής πολιτικής που αφορούν την περιοχή μας». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook