Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση απάτης σε βάρος 48χρονου, από τον ίδιο του τον αδερφό.

Συνελήφθη χτες το μεσημέρι, ο 33χρονος αδερφός του παθόντα, σε βάρος του οποίου καθώς και σε βάρος 33χρονου ομογενή, σχηματίζεται δικογραφία για «Απάτη».

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία του 48χρονου στην ανωτέρω Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία την Παρασκευή, δέχτηκε κλήση από τον αδερφό του, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι κάποια άτομα τον κρατούν παρά τη θέλησή του, λόγω χρηματικής οφειλής.

Επίσης σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα, πρωινές ώρες του Σαββάτου, άφησε σε υποδειχθείσα τοποθεσία το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, που αποτελούσε μέρος του ποσού που οφειλόταν, πλην όμως όπως τον ενημέρωσε ο αδερφός του έπρεπε να παραδώσει και το υπόλοιπο προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Χτες το πρωί, ο 48χρονος δέχθηκε εκ νέου κλήση από τον αδερφό του, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι τον άφησαν ελεύθερο αφού προηγουμένως τον προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ζητώντας του ταυτόχρονα να προσπαθήσει να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, γιατί εξακολουθεί να κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ουδέποτε έλαβε χώρα, αρπαγή σε βάρος του 33χρονου για χρέος, ενώ όσα ισχυρίστηκε στον αδερφό του, έγιναν προκειμένου να του αποσπάσει χρηματικό ποσό, για την αγορά ναρκωτικών ουσιών από κοινού με τον 33χρονο συνεργό του, που αναζητείται.

seleo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook