Η ερωτική φωλιά του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ και της κρυφής ερωμένης του, Ζουλί Γκαγέ, στέγαζε και άλλες παράνομες σχέσεις Γάλλων αξιωματούχων, αποκαλύπτει γαλλική εφημερίδα αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για \”γκαρσονιέρα της ακολασίας\”.

Την ώρα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για το επίμαχο διαμέρισμα στο οποίο μπανόβγαινε κρυφά ο Γάλλος πρόεδρος για να απολαύσει καυτές νύχτες με την 41χρονη ηθοποιό, ο γαλλικός Τύπος προσπαθεί να εξιχνιάσει το μυστήριο που καλύπτει την υπόθεση που έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό στη χώρα:

Σε ποιον ανήκει η γκαρσονιέρα που βρίσκεται στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού, μία ανάσα από τα Ηλύσια Πεδία, στον δρόμο Cirque, με αριθμό 20. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό κτίριο που διαθέτει ένα παμπάλαιο ασανσέρ και έπιπλα αντίκες…   
   
Η γαλλική εφημερίδα \”Valeurs Actuelles\” ρίχνει μία ακόμη… βόμβα αποκαλύπτοντας ότι σε αυτό υπήρξαν και άλλοι Γάλλοι πολιτικοί που στέγαζαν τους παράνομους δεσμούς τους. Το διαμέρισμα που φέρεται ότι ανήκει σε δισεκατομμυριούχο, βρίσκεται σε στρατηγική θέση – λίγα… βήματα από το Μέγαρο των Ηλυσίων – και έχει χρησιμοποιηθεί και από άλλα ανώτατα στελέχη της πέμπτης γαλλικής δημοκρατίας.

\"\"
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα \”Valeurs Actuelles\”, στην γκαρσονιέρα αυτή γίνονταν μυστικά ραντεβού και ευαίσθητες σχέσεις κάθε είδους. Μέχρι στιγμής, πάντως, για τις αποκαλύψεις της γαλλικής εφημερίδας, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από το Μέγαρο των Ηλυσίων.
 
Την ίδια ώρα, ο ερευνητικός ιστότοπος \”Mediapart\” αναφέρει ότι, το διαμέρισμα είναι στο όνομα του Μισέλ Φεράτσι, που καταδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2013 σε 18μηνη φυλάκιση για υπεξαίρεση προς όφελος κορσικής ομάδας οργανωμένου εγκλήματος. Το διαμέρισμα υποτίθεται ότι είχε δοθεί «προς χρήση» από την πρώην σύζυγό του Φεράτσι, επίσης ηθοποιό, στην Γκαγιέ.

Αυτή η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Φράνσις Μασίνι, που είχε στενούς δεσμούς με την εγκληματική ομάδα της Κορσικής και δολοφονήθηκε το 2013. Σύμφωνα με τις φήμες, το διαμέρισμα ανήκε σε \”μεγάλο αφεντικό\” και τώρα ανήκει σ\’ έναν δισεκατομμυριούχο που το νοίκιασε στον Μισέλ Φεράτσι. Ωστόσο, ο δικηγόρος του Γάλλου ηθοποιού δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι \”ο Μισέλ Φεράτσι δεν ήταν ποτέ ο ιδιοκτήτης ή ο ενοικιαστής αυτού του διαμερισμάτος. Οι πληροφορίες για τον Φεράτσι είναι ψευδείς\”.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ηθοποιού Μισέλ φεράτσι \”αν το όνομά του κυκλοφόρησε, είναι επειδή η πρώην σύζυγός του, με την οποία χώρισαν πριν από έξι χρόνια, ζει στο κτίριο με τα παιδιά της και το κουδούνι φέρει το όνομά του\”.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook