Την απόφαση να μη δοθούν τα 400 εισιτήρια που ζήτησε ο ΟΦΗ γνωστοποίησε ο Πλατανιάς με έγγραφο που εστάλη στον πρόεδρο της \”ασπρόμαυρης\” ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη.
Η Χανιώτικη ΠΑΕ επικαλείται αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και αναφέρει ότι έχει χαρακτηριστεί το κρητικό ντέρμπι της Δευτέρας (20/01) ως \”αυξημένης επικινδυνότητας\” από την Ελληνική Αστυνομία.
Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά: 
«Την απόφαση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων να μη διαθέσει, τελικά, εισιτήρια στην Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. γνωστοποίησε σήμερα, εγγράφως, στον ομόλογό του κ. Μάνθο Πουλινάκη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Χανιώτικης ομάδας κ. Στέλιος Βαρουξάκης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πουλινάκης είχε ζητήσει εγγράφως, εκ μέρους της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., τη διάθεση 400 περίπου εισιτηρίων.
Απαντώντας, ο κ. Βαρουξάκης σημειώνει τα εξής:
«Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων μας, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, στις 19.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014, έχει χαρακτηριστεί από την Ελληνική Αστυνομία ως «αυξημένης επικινδυνότητας».
Ως εκ τούτου, πρόθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, όπως εκφράστηκε ήδη επίσημα στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, είναι, σε περίπτωση χορήγησης εισιτηρίων στην Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., να δημιουργηθεί μία «νεκρή ζώνη» 300 θέσεων για λόγους ασφαλείας.
Σε μία τέτοια περίπτωση και με δεδομένη τη μικρή χωρητικότητα του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, θα καταστεί εξόχως προβληματική η εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Πλατανιά Χανίων, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν την έδρα της ομάδας μας.
Με βάση όλα τα παραπάνω, καθίσταται, δυστυχώς, ανέφικτη η χορήγηση εισιτηρίων στην Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η.
Πρόθεσή μας είναι η χορήγηση 50 προσκλήσεων σε Θύρες του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων καθώς και 10 προσκλήσεων στη Θύρα VIP.
Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις και σας περιμένουμε στα φιλόξενα Χανιά για να απολαύσουμε από κοντά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook