Τον ίδιο του τον αδερφό επιχείρησε να εξαπατήσει ένας 33χρονος στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να του αποσπάσει χρήματα και να αγοράσει ναρκωτικά.

Ο δράστης ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως έπεσε θύμα αρπαγής και κάλεσε τον 48χρονο αδερφό του να πληρώσει για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Η υπόθεση άρχισε να «ξετυλίγεται» όταν ο 48χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον 33χρονο αδερφό του, σύμφωνα με τον οποίο άγνωστοι τον κρατούν παρά τη θέλησή του, λόγω χρηματικής οφειλής.

Ο 48χρονος εναπόθεσε 500 ευρώ σε σημείο που του υποδείχθηκε, μέρος του ποσού που όφειλε ο αδερφός του.

Στη συνέχεια, δέχτηκε νέο τηλεφώνημα από τον 33χρονο ο οποίος είπε ότι τον άφησαν ελεύθερο, αφού προηγουμένως του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ζητώντας του όμως ταυτόχρονα να προσπαθήσει να βρει και τα υπόλοιπα χρήματα γιατί εξακολουθεί να κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ουδέποτε σημειώθηκε αρπαγή σε βάρος του 33χρονου, ενώ όλα όσα ισχυρίστηκε στον αδερφό του έγιναν για να του αποσπάσει χρήματα και να αγοράσει ναρκωτικά.

Ο 33χρονος συνελήφθη, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 33χρονος συνεργός του, με τον οποίο θα αγόραζαν από κοινού τις ναρκωτικές ουσίες.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook