Σε ειδική πτέρυγα του Ιατρικού Κέντρου νοσηλεύονται από τη στιγμή που άρχισαν οι βομβαρδισμοί από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, αντικαθεστωτικοί που τραυματίστηκαν στη διάρκεια των πολεμικών συγκρούσεων με τις δυνάμεις του Μουαμάρ Καντάφι.

Αυτό αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Το Παρόν» σύμφωνα με το οποίο, οι τραυματίες φτάνουν στην Αθήνα με ειδικά εξοπλισμένα αεροσκάφη τύπου C-130 του Κατάρ και νοσηλεύονται στο Ιατρικό Κέντρο, στο πλαίσιο συμφωνίας που έχει υπογραφεί, πριν από την έναρξη του πολέμου, για τη νοσηλεία πολιτών και κυβερνητικών στελεχών του Κατάρ.

Η εγκατάσταση των τραυματιών στα δωμάτια γίνεται κάτω από δρακόντεια μέτρα για να μην γίνει αντιληπτή από τους άλλους ασθενείς ενώ έχουν δοθεί οδηγίες στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να αποφύγουν οποιαδήποτε αναφορά ή συζήτηση.

Ο αριθμός των αντικαθεστωτικών που έχουν νοσηλευτεί μέχρι σήμερα παραμένει αδιευκρίνιστος, καθώς τηρείται πλήρης μυστικότητα γύρω από το θέμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας για τη νοσηλεία των αντικαθεστωτικών έχει ενημερωθεί τόσο το υπουργείο Εξωτερικών όσο και οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας.

newbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook