Ο πρωταθλητής Ρούβας έκλεισε νικηφόρα την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του, όχι μόνο γιατί από σήμερα ανήκει στην FOOTBALL LEAGUE 2 αλλά και γιατί, πριν από λίγες εβδομάδες, οι παίκτες του Μύρωνα Σηφακη σήκωσαν επίσης για πρώτη φορά, το Κύπελλο ΕΠΣΗ στο τελικό απέναντι στον Αλμυρό. 
Το ματς απέναντι στον υποβιβασθέντα Αετό Ανωγείων ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και το τελικό 2-4 μαρτυρά και την διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων. 
Ο μίστερ – γκολ Γιάννης Φουκαράκης άνοιξε το σκορ για τους νικητές στο 14’, ενώ ο Αλέκος Βλαστός στο 20’ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 38’ ο Δρακούλης έβαλε τους Μεσσαρίτες ξανά σε θέση οδηγού και στο 58’ και πάλι ο Φουκαράκης έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο της ομάδας του. 
Ο Δρακούλης στο 75’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπροκάκη δίνοντας διαστάσεις θριάμβου και το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Σφακιανάκης δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών. 
Αετός Ανωγείων: Μπρόκακης, Σταυρακάκης, Μανιαδάκης, Χριστοφής, Μουρτζάκης, Χαραλαμπάκης (75’ Σουλτάτος), Γεωργαλής, Σφακιανάκης, Νικολιδάκης, Σούρσος (56’ Νικηταράς), Βλαστός.
Ρούβας: Χριστοδουλάκης, Ραβανός, Μπρικάκης, Αναγνωστάκης, Λαγουδάκης, Κοζορώνης, Τζωρακοελευθεράκης, Δρακούλης, Φουκαράκης, Ανδρεαδάκης, Ξυλούρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook