Σε συνεργασία που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης στα γραφεία των Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώθηκε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του διαγωνισμού ύψους 60.000€, ο οποίος αφορούσε την προμήθεια σύγχρονων ηλεκτρονικών υπολογιστών, φορητών υπολογιστών και βίντεο προβολέων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίων – Λυκείων – ΕΠΑΛ – ΣΕΚ). 
Η διαδικασία παράδοσης και παραλαβής του ηλεκτρονικού εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες (116 Η/Υ, 24 Laptop και 23 προτζέκτορες), θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες. Με τον εξοπλισμό αυτό στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε την άσκηση του εκπαιδευτικού έργου προς όφελος της μαθητικής κοινότητας.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής βρίσκεται η συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας της εκπαίδευσης μέσα από την απόκτηση του απαραίτητου εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη περίοδο που η πολιτεία αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που απαιτεί η ολοκληρωμένη και σύγχρονη εκπαίδευση.
Θα συνεχίσουμε τόνισε ο κ. Κουράκης την όποια υποστήριξη για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου εξασφαλίζοντας με κάθε τρόπο την απρόσκοπτη λειτουργία τους..
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κύριος Αγαπάκης Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κύριος Περισυνάκης Αντώνης, η Γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής κυρία Παττακού – Επιτροπάκη Στέλλα και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας κύριος Μηλάκης Μανώλης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook