Την εμπλοκή της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου, με τον τραπεζικό λογαριασμό ύψους 550 εκατ. δολαρίων που εντοπίστηκε στην λίστα Λαγκάνρτ, επανέφερε ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος.
Ενημερώνοντας τα μέλη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την πορεία των ερευνών, είπε ότι ο εν λόγω λογαριασμός συνδέεται με 41 φυσικά πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην λίστα, πρόσθεσε όμως πως «ελέγχεται για πιθανή σύνδεσή του και με επιπλέον άτομα», δημιουργώντας έντονο προβληματισμό στα μέλη της επιτροπής για το αν εννοεί την κυρία Μ. Παπανδρέου. 
Πιο αναλυτικά, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας ξεκαθάρισε ότι: «Ποτέ δεν είπα εγώ ότι τα 550 εκατ. ανήκουν στην κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου. Εγώ μετέφερα στον εισαγγελέα – ως είχα υποχρέωση – ότι υπέπεσε στην αντίληψή μου κατά το στάδιο που ψάχναμε την λίστα. Ποτε δεν μίλησα για Μαργαρίτα Παπανδρέου. Μετέφερα αυτό που μας είπε ο διευθυντής ελέγχων του ΣΔΟΕ παρουσία 6 διευθυντών».
«Ο λογαριασμός με τα 550 εκατ. συνδέεται με 41 άτομα και ελέγχεται για πιθανή σύνδεση με επιπλέον πρόσωπα», σημείωσε ο κ. Στασινόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα», ο κ. Στασινόπουλος ανέφερε κατά την κατάθεσή του στους Οικονομικούς εισαγγελείς ότι ο τότε Διευθυντής Ελέγχων του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας του αποκάλυψε ότι πίσω από τον λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων βρίσκεται η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. 
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook