Οι αστυνομικοί στην πολιτεία Σόλιχαλ της Βρετανίας σκέφτηκαν ότι ο δημοφιλής χαρακτήρας Γκόλουμ από τα μυθιστορήματα του Τόλκιν ίσως είναι ο πλέον κατάλληλος για να βοηθήσει στην αναζήτηση κλεμμένου δαχτυλιδιού
Η μεγάλη αγάπη που είχε ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Γκόλουμ, η απίθανη \”φάτσα\” του \”Άρχοντα των δαχτυλιδιών\” για το… precious του, φαίνεται πως έκανε τους αστυνομικούς της πολιτείας Σόλιχαλ στην Βρετανία να τον θεωρούν ιδανικό για να βοηθήσει στην ανεύρεση ενός χρυσού δαχτυλιδιού που είχε κλαπεί.
Η αστυνομία έβαλε στον λογαριασμό της στο Twitter την φωτογραφία του Γκόλουμ με μεγάλη αλυσίδα στον λαιμό, μια τραγιάσκα Burberry και φυσικά ένα τεράστιο δαχτυλίδι με μια λεζάντα που γράφει : \”Ψάχνουμε για το νόμιμο ιδιοκτήτη του κλεμμένου δαχτυλιδιού που φαίνεται ότι έχει κλαπεί… ήδη έπρεπε να διώξουμε αυτόν τον τύπο(!)\”.
Τελικά οι αστυνομικοί δημοσιοποίησαν και μια άλλη φωτογραφία του κλεμμένου δαχτυλιδιού το οποίο εντοπίστηκε σε ένα κοσμηματοπωλείο. Ο Γκόλουμ όμως διασκέδασε αρκετούς χρήστες στο Twitter με την έξυπνη και πρωτότυπη εμφάνισή του.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook