Την ικανοποίησή του για την άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης σε κοσμηματοπωλείο της Κισσάμου και την εξάρθρωση σπείρας, εκφράζει με επιστολή του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Δήμος Κισσάμου.
Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
\”Ο Δήμος Κισσάμου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία για την ταχύτατη εξιχνίαση της κλοπής που έγινε σε κοσμηματοπωλείο της Κισσάμου, στην οδό Σκαλίδη την 10 Ιανουαρίου 2014 με λεία κοσμήματα αξίας 250.000 Ευρώ. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, Ταξίαρχο κ. Αρτέμιο Κουτσαυτάκη, στον Διοικητή Ασφαλείας Χανίων κ. Χηνόπουλο και στους αστυνομικούς που μετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης της σπείρας που, όπως πληροφορηθήκαμε, είχε να επιδείξει μεγάλη εγκληματική δράση και σε άλλους νομούς, αφού μαζί με την υπόθεση αυτή εξιχνιάστηκαν και άλλες 8 κλοπές.
Ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες μας στον συντοπίτη μας, Κισσαμίτη Αρτέμη Κουτσαυτάκη, ο οποίος με το ήθος και την αποτελεσματικότητά του κοσμεί την Ελληνική Αστυνομία και κάνει υπερήφανο τον τόπο μας τόσο την περίοδο που κατείχε την θέση του Διοικητή Ασφαλείας όσο και τώρα, στα νέα του καθήκοντα ως Αστυνομικού Διευθυντή, για την άκρως επιτυχημένη πορεία και δουλειά του.
Επιτυχίες όπως η χθεσινή καταδεικνύουν ότι ακόμη και με ελάχιστα μέσα και πόρους, η σωστή οργάνωση και η ευσυνειδησία αποφέρουν καρπούς, κυρίως όμως εμπεδώνουν ένα αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες της Κισσάμου, που εμπιστεύονται την ΕΛ.ΑΣ. και τον Κισσαμίτη Αστυνομικό Διευθυντή που μόνο επιτυχίες έχει να επιδείξει διαχρονικά.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook