Στο Πειθαρχικό παραπέμπονται τρεις υπάλληλοι των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Πάτρας για το σκάνδαλο των νεκροταφείων μετά από μαραθώνια συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thebest.gr τρεις από τους τέσσερις υπαλλήλους που κατηγορούνται για τον χορό της ασυδοσίας που επικρατούσε επί χρόνια στα Δημοτικά Κοιμητήρια, αποφασίστηκε να παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό μετά από ΕΔΕ που τους αποδίδει ευθύνες ότι, είτε εν γνώση τους είτε λόγω αμέλειας άφηναν να γίνονται σημεία και τέρατα στη διαχείριση των δημοτικών νεκροταφείων.
Ο τέταρτος υπάλληλος τιμωρήθηκε προς το παρόν με δύο μήνες στέρησης μισθού, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι εμπλέκεται και σε άλλη υπόθεση.
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο των υπαλλήλων αναμένεται να βάλει τις μέγιστες ποινές καθώς πλέον αποτελείται από ανώτατους δικαστικούς.
Παράλληλα η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να σταλεί στον Εισαγγαλέα ολόκληρο το πόρισμα που αφορά και υπαλλήλους που δεν είναι πλέον εν ενεργεία.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, με εντολή του οποίου κινήθηκε όλη η διαδικασία τόνισε ότι η κατεύθυνση είναι να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και επεσήμανε ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν σε όλους όσοι είναι υπεύθυνοι για το πάρτυ της ντροπής στα δημοτικά νεκροταφεία.
newpost.gr/thebest.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook