Εντυπωσιασμένοι από τη φιλοξενία και την αντιμετώπιση που είχαν από τους ανθρώπους του Κισσαμικού έμειναν οι ιθύνοντες του Α.Ο. Μυκόνου.
Η κυκλαδίτικη ομάδα αρχικά εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στα ΜΜΕ και εν συνεχεία απέστειλε επιστολή προς τον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ\’ Εθνική.
Αναλυτικά:
Η επιστολή:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την άψογη φιλοξενία σας στο μεταξύ μας παιχνίδι και να σας συγχαρούμε για τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τον αθλητισμό. Μακάρι όλες οι ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας και να έχουν την ίδια οργάνωση και αγάπη για την ομάδα τους. Καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε αναλόγως στο 2ο γύρο.
ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου 
Αλέξανδρος Κουκάς»

Η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση και τους ανθρώπους του Κισσαμικού για την άψογη φιλοξενία τους και ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο Τύπου του Κισσαμικού κ. Αντωνακάκη, για την παραχώρηση φωτογραφιών και βίντεο από τον αγώνα».

Οι προπονήσεις της Τρίτης 

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει ΠΟΑ ο Κισσαμικός.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τρίτη (14/01) η προετοιμασία της ομάδας μας, για το εκτός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Π.Ο. Ατσαλένιου (19/01, 15.00).
Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε γυμναστήριο για όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ το απόγευμα όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Μύκονο είχαν ρεπό, με τους υπόλοιπους παίκτες να προπονούνται κανονικά. 
Την Τετάρτη (15/01) θα πραγματοποιηθεί διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.
Όσον αφορά τον τραυματία Χρήστο Χολέβα, συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook