Στην τουριστική έκθεση του Όσλο, (Reiselivsmessen-2014) στην Νορβηγία συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Χανίων, "φέρνοντας" θετικά μηνύματα για την επόμενη τουριστική περίοδο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημερωτική ανακοίνωση της Ένωσης "η Νορβηγική αγορά είναι από τις πιο σημαντικές για τα Χανιά καθώς εκπροσωπεί το 22% των αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων. 

Συγκεκριμένα το 2013 περίπου 154,380 Νορβηγοί αφίχθησαν στα Χανιά.

Στην έκθεση παρευρεθήκαμε (με ιδιωτικά έξοδα) εκπροσωπώντας διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και τη Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων. 

Είχαμε πολλές συνομιλίες με Tour Operators καθώς και με δημοσιογράφους στις οποίες ήταν εμφανές ότι η Νορβηγική αγορά θα παραμείνει και το 2014 μία από τις πιο σημαντικές για Χανιά. Επίσης προσφέραμε Κρητικά-Ελληνικά εδέσματα.

Το λιμάνι των Χανίων που είχαμε επιλέξει ως κεντρική φωτογραφία στο περίπτερό μας έφερε πολλές αναμνήσεις στους περίπου 45.390 Νορβηγούς που πέρασαν από την
έκθεση.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων στηρίζει ενεργά την προβολή του Νομού Χανίων σε όλες τις Σκανδιναβικές εκθέσεις, με ιδιωτικά περίπτερα σε Νορβηγία, Σουηδία,
Φιλανδία και Δανία. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία North Events για την συνεργασία της στην κατασκευή και σωστή τοποθεσία του περιπτέρου μας."