Με ιδανικό τρόπο τελείωσε το πρωτάθλημα για την Ιεράπετρα, που κέρδισε με 3-1 τον  Ηρόδοτο στο «Π. Βουζουνεράκης». Η ομάδα του Νίκου Δεδελετάκη με αυτή τη νίκη της τερμάτισε στην 7η θέση ισοβαθμώντας εκεί με το συγκρότημα της Νέας Αλικαρνασσού. Ο Κώστας Δεδελετάκης ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο πρωταγωνιστής των γηπεδούχων σημειώνοντας 2 γκολ, που δεν του έφταναν όμως για να αναδειχεθεί πρώτος σκόρερ του Κρητικού ομίλου.

 

Ο υψηλόσωμος επιθετικός έκανε ακόμα ένα καλό πρωτάθλημα και έφτασε σε απολογισμό 17 γκολ που τον έφεραν στην τρίτη θέση την λίστας πίσω από Φουκαράκη και Κουράκη.

Τα πάντα στην αναμέτρηση έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Δεδελετάκης με δυο γκολ στο 64’ και στο 73’ έδωσε ισάριθμες φορές το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Κοζυράκη να έχει ισοφαρίσει ενδιάμεσα στο 70’. Την τελευταία λέξη στο παιχνίδι την «είπε» ο Παϊσανίδης με το γκολ του στο 90’.   

 

Ιεράπετρα: Ταρτάλας, Γ. Χρυσοφάκης, Μαστοράκης (46’ Γκίνης), Κουγιουμουτζάκης, Χατζάκης, Τζελέπης, Παισανίδης, Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης (88’ Μίγγας), Μπαριτάκης (57’ Τσαμπανάκης), Ι. Χρυσοφάκης.

 

Ηρόδοτος: Ζαφείρης, Κοζυράκης, Μαυρίδης, Μαγάκης, Καραφωτιάς, Παπαδάκης, Μωραίτης, Χατζής (74’ Καρλής), Δροσάκης (86’ Ανδρεαδάκης), Κοντοζής, Μπαλάφας (79’ Ατσαλής).

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook