Ο Άρης Βουκολιών συνεχίζει τις \”ηχηρές\” μεταγραφές, με… φόρα από το καλοκαίρι!
Το ιστορικό σωματείο μετά την απόκτηση του Βλάντο Μιχαλέφσκι έκανε την έκπληξη και ενέταξε στο δυναμικό της τον Δημήτρη Παπακαστρήσιο από τον Κισσαμικό.
Ο 23χρονος αμυντικός τα τελευταία 2,5 χρόνια ήταν στο δυναμικό της κισσαμίτικης ομάδας, συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α\’ ΕΠΣΧ το 2011-12 και στην άνοδο στη Δ\’ Εθνική. Φέτος ήταν βασικός στον αγώνα με την Προοδευτική, αλλά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων… πλέον δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις του εκπροσώπου των Χανίων στη Γ\’ Εθνική.

Για τον ποδοσφαιριστή σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει ακόμα οι Ίκαρος Μουρνιών, Ηρακλής Νεροκούρου και Άρης Σούδας.

Η ανακοίνωση του Άρη:
«Το Δ.Σ. του Άρη Βουκολιών ανακοινώνει την απόκτηση ενός πολύ σπουδαίου ποδοσφαιριστή, του Δημήτρη Παπακαστρήσιου, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Π.Γ.Σ. Κισσαμικό για την συγκατάθεσή του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ\’ Εθνικής»
Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:
«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπακαστρήσιου στον Άρη Βουκολιών. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook