Οι συντετριμμένοι γονείς ενός 12χρονου κοριτσιού που πέθανε από πνευμονία, ανακάλυψαν μια επιστολή που η άτυχη κοπέλα είχε γράψει στον εαυτό της για να ανοίξει 10 χρόνια αργότερα.

Οι γονείς άνοιξαν το γράμμα και συγκινημένοι το δημοσίευσαν στο Facebook ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει έμπνευση για άλλους ανθρώπους.

Η μητέρα της Taylor Smith εξήγησε πως έλαβε γράμματα από πολλούς γονείς που συγκινημένοι από την επιστολή του κοριτσιού ενθαρρύνθηκαν να δείχνουν την αγάπη τους στα παιδιά τους και άλλους. «Δεν μπορώ να την αναστήσω, δεν μπορώ να τη φέρω πίσω, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που άνθρωποι εμπνεύστηκαν από την ιστορία της», λέει η τραγική μητέρα, Mary Ellen Smith.

Η δισέλιδη επιστολή ξεκινά με τη φράση «Αγαπητή Taylor, πώς πάει; Η ζωή είναι ιδιαίτερα απλή 10 χρόνια πριν».

«Συγχαρητήρια που αποφοίτησες από το Λύκειο, εάν δεν τα κατάφερες γύρνα πίσω και συνέχισε να προσπαθείς να πάρεις το απολυτήριο… Έχεις πλέον το δικό σου σπίτι; Εάν είμαστε στο πανεπιστήμιο, πού θα εξειδικευόμασταν;» αναρωτιέται η κοπέλα. «Αυτή τη στιγμή θέλω να γίνω δικηγόρος».

«Θυμήσου έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που τα έγραφα αυτά. Πράγματα πήγαν καλά, ενώ άλλα άσχημα, έτσι είναι η ζωή και πρέπει να το δέχεσαι».

Το θρησκευόμενο κορίτσι, τέλος, υπενθύμιζε στον εαυτό της να πηγαίνει στην εκκλησία.

\"\" \"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\" \"\"

\"\"
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook