Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 7 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, τα φαινόμενα πιθανώς να είναι έντονα. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Θερμαϊκό 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα μετά τις μεσημβρινές ώρες ιδιαίτερα στην Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα μετά τις μεσημβρινές ώρες ιδιαίτερα στην Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα σημειωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά στις Κυκλάδες 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές και πιθανώς να εκδηλωθούν λίγες καταιγίδες. Στα νότια αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Στα βόρεια οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook