Άθελά του, ένας υπουργός του Φρανσουά Ολάντ παραδέχτηκε δημοσίως ότι η Γαλλίδα ηθοποιός, Ζουλί Γκαγέ, είναι σύντροφος του Γάλλου προέδρου κι όταν κατάλαβε την γκάφα του, έσπευσε να τα μαζέψει. Ήταν όμως αργά!
Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο \”iTele\”, ο υπουργός Προϋπολογισμού της Γαλλίας, Μπερτράν Καζνέβ, κλήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία που αποκαλύπτουν σήμερα τα γαλλικά ΜΜΕ ότι η \”κρυφή αγάπη\” του προέδρου έχει διοριστεί σε καλό πόστο ως μέλος του Δ.Σ. στο πολιτιστικό κέντρο \”Villa Medicis\”. Ο διορισμός της έγινε από την υπουργό Πολιτισμού, Ορελί Φιλιπετί, τον Ιανουάριο του 2013.
\”Πως βλέπετε το διορισμό της Ζουλί Γκαγέ στο Διοικητικό Συμβούλιο του πολιτιστικού κέντρου Villa Medicis;\”, τον ρώτησε ο δημσοιογράφος.
\”Η σύντροφός του Φρανσουά Ολάντ έχει αναπτύξει καλλιτεχνική δράση\”, είπε ο Γάλλος υπουργός και μόλις κατάλαβε το σφάλμα του, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
\”Κατ΄αρχήν, δεν είναι σύντροφος του Γάλλου προέδρου. Εγώ δεν έχω να επιβεβαιώσω τίποτε πάνω σ΄αυτό το θέμα, δεν έχω να πω τίποτε\”, μουρμούρισε προσπαθώντας να τα… μπαλώσει. 
Ο Καζνέβ δήλωσε επίσης ότι ο πρόεδρος της πέμπτης γαλλικής δημοκρατίας, όπως και κάθε Γάλλος πολίτης που ασκεί ή δεν ασκεί πολιτική, έχει το δικαίωμα της προστασίας της ιδιωτικής του ζωής.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook