Το συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων συνεδρίασε προχθές με θέμα την Κυριακή 19 Ιανουαρίου όπου και επιβεβαίωσε την πάγια θέση του για την μη διεύρυνση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων και κλείσιμο των καταστημάτων εκείνη την ημέρα. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”σε ότι αφορά την συγκεκριμένη Κυριακή 19/1/2014 καλούμε όλους τους Χανιώτες έμπορους να συνταχτούν με την απόφαση και να περιφρουρήσουν την Κυριακάτικη αργία. 
Συνάδελφοι, έχοντας ήδη στείλει ηχηρό μήνυμα με το σχεδόν καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων μας στις Κυριακές 3/11/13 & 15/12/13 θα πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να διατυμπανίσουμε προς την κυβέρνηση και τις πολυεθνικές ότι δεν θα μπορέσουν με ευκολία να υλοποιήσουν το σχέδιο τους, που δεν είναι άλλο από την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς και των 52 Κυριακών με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική ψυχολογική, σωματική και οικονομική εξόντωση μας.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε την αποφασιστικότητα μας ενάντια στο μέλλον που προδιαγράφουν για εμάς. Ένα μέλλον που προδιαγράφετε ζοφερό και περιλαμβάνει κλείσιμο των καταστημάτων μας και χιλιάδες άνεργους εμπόρους.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook