Νέο «αντάρτικο» από τον Απόστολο Κακλαμάνη. Όπως είχε προαναγγείλει, καταψήφισε άρθρο του νομοσχεδίου του «συντρόφου» του Μ. Χρυσοχοίδη, για την αλλαγή του χαρακτήρα λειτουργίας του Τ.Ε.Ε..

Το είπε και το έκανε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και καταψήφισε άρθρα του νομοσχέδιο του ομοϊδεάτη του, υπουργού Υποδομών και Μεταφορών που επιφέρει αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και μεταξύ άλλων του δίνει τη δυνατότητα να πιστοποιεί και να τιμολογεί έργα καθώς και να λειτουργεί σε κάποιες περιπτώσεις σαν ένα είδος Κ.Ε.Π., και συγκεκριμένα ως υπηρεσία «μιας στάσης» ώστε οι τεχνικές εταιρίες να λαμβάνουν από εκεί τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Με την εν λόγω διάταξη ο Απ. Κακλαμάνης και ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, είχαν διασταυρώσει έντονα τα ξίφη τους, με τον υπουργό Υποδομών να αναφέρεται απαξιωτικά στο πρόσωπο του και να τον κατηγορεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι εξυπηρετεί συμφέροντα.

Παράλληλα ο κ. Κακλαμάνης ψήφισε «παρών» στη διάταξη του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών που προβλέπει τη δημιουργία παράπλευρων διοδίων στην Εγνατία οδό.

Η ονομαστική ψηφοφορία είχε προκληθεί μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook