Τις εργασίες μιας ακόμα σημαντικής διάνοιξης στην πόλη του Γαζίου, επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανόλη Σαμόλη.

Πρόκειται για ένα νέο δρόμο μήκους 300 περίπου μέτρων που θα ενώνει την οδό Καμαριώτη, στην οποία βρίσκεται το Γυμνάσιο Γαζίου, με την οδό Ελευθερίας, στην οποία βρίσκεται το 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Η συγκεκριμένη διάνοιξη γίνεται στα πλαίσια της εφαρμογής του σχεδίου πόλης της περιοχής κι ο νέος δρόμος αναμένεται να αποσυμφορήσει τις δυο παράλληλες οδούς (Καμαριώτη και Ελευθερίας) που ειδικά στις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, επιβαρύνονται από την κίνηση των οχημάτων.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα διάνοιξη στην πόλη του Γαζίου προχωράει με γοργούς ρυθμούς, με τελικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά και τη διευκόλυνση των εκατοντάδων διερχομένων οδηγών που προσεγγίζουν καθημερινά τα σχολεία της συγκεκριμένης περιοχής.

Προσπαθούμε ως δημοτική αρχή με κάθε διαθέσιμο μέσο, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στον τόπο μας, μια προσπάθεια εξαιρετικά δύσκολη, ειδικά με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες. Βήμα προς βήμα, με μεθοδικότητα, ρεαλιστικό προγραμματισμό και πολύ δουλειά, συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας και αισιοδοξώ ότι τα ορατά πλέον αποτελέσματα, αποτελούν το καλύτερο κίνητρο συνέχισης της προσπάθειας».