Το κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισσού το σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαρτίου θα φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί το 21ο All Star Game του μπάσκετ.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του τα Χανιά να υποδεχθούν για πρώτη φορά τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Στα Χανιά της Κρήτης θα φιλοξενηθεί το 21ο ALL STAR GAME, έπειτα από απόφαση του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και του Π.Σ.Α.Κ. Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ θα διεξαχθεί στις 8-9 Μαρτίου στο υπερσύγχρονο κλειστό του Κλαδισού, η χωρητικότητα του οποίου αγγίζει τους 3.000 θεατές.

Ο ζήλος που επέδειξαν οι θεσμικοί φορείς των Χανίων και η αγάπη του φίλαθλου κοινού της Κρήτης για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, απλοποίησαν τα πράγματα για τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του 21ου ALL STAR GAME. Έτσι λοιπόν η μεγάλη γιορτή επιστρέφει στην Κρήτη, τέσσερα χρόνια μετά την διεξαγωγή του 18ου ALL STAR GAME στο κλειστό "Δύο Αοράκια" της Νέας Αλικαρνασσού.

Αυτό θα είναι το τρίτο σπουδαίο μπασκετικό γεγονός που θα διεξαχθεί τη φετινή σεζόν στο μεγαλύτερο νησί της χώρας μας. Προηγήθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, ενώ ακολουθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη».