Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Σύνδεσμο «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος» διοργανώνουν μεγάλη Μουσική Βραδιά Κοινωνικής Αλληλεγγύης την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, στο Κέντρο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, στον Πλατανιά Χανίων στις 8:00 μμ.

Ο Δημήτρης Μπάσης, με τη μοναδική του ερμηνεία, το πάθος και την αυθεντικότητά του, πλαισιωμένος από κορυφαίους μουσικούς, υπόσχεται να χαρίσει ένα πλούσιο και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια των: Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα, Γιάννη Σπανού, Χρήστου Νικολόπουλου, Θάνου Μικρούτσικου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει και η τραγουδίστρια Στέλλα Σειραγάκη. Τα έσοδα της Πρωτοχρονιάτικης αυτής Εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων συνανθρώπων μας, που περιθάλπονται στο Αννουσάκειο Ίδρυμα, καθώς και των εξυπηρετουμένων από την ευρύτερη περιοχή, που υποστηρίζονται μέσω των Προγραμμάτων και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος.

Συνοπτικά και για το 2013 τα στοιχεία από το αρχείο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Ιατρείου του Ιδρύματος έχουν ως εξής: 67.525 μερίδες φαγητού, 929 τσάντες με διάφορα είδη τροφίμων: ζυμαρικά, όσπρια, γαλακτοκομικά, κοτόπουλο, κλπ, κατά μέσο όρο 13 κιλών η μία, συνολικά: 12.077 κιλά, καθώς και 300 πακέτα με γλυκίσματα.

Σε 95 οικογένειες, είδη φαρμάκων και υγειονομικό υλικό. Σε 193 οικογένειες, είδη ρουχισμού. Σε 35 οικογένειες δόθηκαν είδη κλινοσκεπασμάτων και στρώματα. Δωρεάν εξέταση της κοινότητας και συγκεκριμένα 156 ατόμων. Σε αυτή την Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι διοργανωτές ευελπιστούν στην δυναμική παρουσία της ευρύτερης κοινωνίας, ώστε από κοινού να επιτευχθεί η διαχείριση της οικονομικής κρίσης, με δίκαιο κοινωνικά τρόπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook