Ο Ηλίας και η Κατίνα αποκτούν δυο παιδιά: Τον Μανώλη και την Μαρία. Τα πρώτα χρόνια, τα δυο αδέρφια βοηθούν τους γονείς τους στον φούρνο και μαθαίνουν όλα τα μυστικά της ζύμης.
“Με συνέπαιρνε το γεγονός ότι η μητέρα μου μεταμόρφωνε κυριολεκτικά, τα πιο απλά υλικά που υπήρχαν στην κουζίνα μας, στα πιο νόστιμα και μυρωδάτα κουλουράκια που έχω δοκιμάσει μέχρι και σήμερα…”
Ο Μανώλης και η Μαρία πηγαίνουν σχολείο και μετά περνούν την ημέρα τους στον φούρνο. Οι δουλειές πάνε καλά και η παραγωγή τους γίνεται όλο και μεγαλύτερη.
Το 1984, ο φούρνος έχει πια γίνει εργοστάσιο και στεγάζεται στη βιομηχανική περιοχή της Αθήνας, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.
Η Καραμολέγκος ΑΕ δημιούργησε το 1999 το πρώτο ψωμί για τόστ με προζύμι. Την ίδια χρονιά η εταιρεία εισέρχεται στην παράλληλη αγορά του Χ.Α.Α, ενώ το 2000 αποκτά μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Απολλώνιο Α.Β.Ε.Ε.
Μία χρονιά σταθμός για την Εταιρεία ήταν το 2003 όπου δημιουργήθηκε το ψίχατοστ, το πρώτο ψωμί για τοστ χωρίς κόρα.
Το 2006 το ψωμί για τοστ απέκτησε ακόμα μία μοναδική γεύση, το Πολύσπορο, που κέρδισε τις προτιμήσεις των Καταναλωτών δίνοντας άλλη διάσταση στην απόλαυση.
Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης με στόχο την κάλυψη των αναγκών του Καταναλωτή, το 2007 κυκλοφόρησαν τα πρώτα έτοιμα κομμένα ψωμάκια Time for Rolls.
Η ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, μια εταιρεία με απόλυτα ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, όπως θέλουν να λένε οι ιδρυτές της έχει 380 εργαζόμενους οι οποίοι με το ίδιο υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές των προϊόντων της εταιρείας φτιάχνουν το ίδιο ψωμί, που θα έφτιαχναν και στο σπίτι τους για την οικογένειά τους.
Το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας Καραμολέγκος, αποτελείται από 6 σύγχρονα κέντρα διανομής σε όλη την Ελλάδα: Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα – Λάρισα – Ηράκλειο Κρήτη – Ιωάννινα, και με ιδιόκτητο στόλο 122 αυτοκινήτων.
Eπίσης οι ειδικά επιλεγμένοι 27 συνεργάτες – αντιπρόσωποι, με στόλο 60 αυτοκινήτων διακινούν τα προϊόντα σε νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.
newsit.gr