Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2013. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες σταδιακά θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες γρήγορα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook