Η Αντιγόνη δεν μπορεί να καταλάβει πώς έμαθε ο άγνωστος ότι εκμυστηρεύτηκε στον Στέφανο τον τόπο όπου θάφτηκε ο Αραβαντινός. Ο Στέφανος τής εξηγεί ότι προδόθηκε μόνος του, αφού επισκέφτηκε τον τάφο τού Αραβαντινού. Ο Λουκάς δηλώνει στην Εριέττα ότι δεν πρόκειται να πιέσει τον Στέφανο να μοιραστεί την πληροφορία, καθώς είναι το μόνο όπλο που έχει για να προστατευτεί απέναντι στις απειλές του Πέτρου. Η Μαρίλια συγκρούεται με την Εύα και την Αγγέλα, όταν τους ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανέναν σκοπό να ξαναδώσει Πανελλαδικές εξετάσεις. Η Νόρα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της εταιρείας όπου εργαζόταν. Της ανακοινώνει ότι θέλει να την ξαναπροσλάβει, αλλά εκείνη αρνείται. Η Εύα, με την βοήθεια του Λουκά, μαθαίνει το όνομα και τη διεύθυνση τού άντρα με τον οποίο σχετίζεται η Μαρίλια και ψάχνει τρόπους να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για αυτόν, πριν κάνει τις κινήσεις της. Ο Στέφανος εξομολογείται στην Νόρα ότι η αστυνομία εντόπισε τους κλεπταποδόχους που διοχέτευαν τα διαμάντια στην αγορά, Της λέει ότι και ο ίδιος είχε πουλήσει ένα, όταν βρέθηκε οικονομικά στριμωγμένος.

Η Νόρα ενημερώνει τον Λουκά ότι ο εισαγγελέας έθεσε στο αρχείο την υπόθεση Ρούσσου. Πιστεύει ότι ο Ρούσσος θα θελήσει να πάρει το αίμα του πίσω. Οι κλεπταποδόχοι, εκτός από το όνομα του Στέφανου, ομολόγησαν και το όνομα του Χατζηβασιλείου. Αυτό θορυβεί την Εριέττα και την βάζει πάλι στο στόχαστρο τής αστυνομίας, ως βασική ύποπτη. Ο Στέφανος ζητάει από την Μελίτα να επιβεβαιώσει το άλλοθι του με την Εριέττα. Εκείνη τού λέει ότι θέλει να της το ζητήσει η ίδια. Η Εριέττα αρνείται να ταπεινωθεί για χάρη της. \’Ετσι, τη λύση δίνει ο Λουκάς. Η Δάφνη μαραζώνει βλέποντας τον Ηλία στο νοσοκομείο, αλλά ο Νικόλας της ζητάει να κάνει υπομονή, καθησυχάζοντας την ότι έκανε το σωστό. Ο Πέτρος εξηγεί στην Στέλλα και στην Αμαλία ότι είναι πρόθυμος να μην κινηθεί σε βάρος των παιδιών, αρκεί να πειστεί ο Λουκάς να του μιλήσει. Η Νόρα, όμως, ξεκαθαρίζει στην Στέλλα ότι δεν θα παρακαλέσουν να τους λυπηθεί. Η Αντιγόνη υπενθυμίζει στον Πέτρο ότι τον έχει στο χέρι. Για αυτό, καλά θα κάνει να μην τολμήσει να βλάψει τον Στέφανο. Ο Ηλίας βλέπει ένα περίεργο όραμα, με έναν άντρα που του υπόσχεται ότι θα γυρίσει στην Εδέμ.

Ο Νικόλας συμβουλεύει την Δάφνη να μην αναφέρει τίποτα στον Ηλία για την Εδέμ, καθώς είναι απαραίτητο για την υγεία του να ολοκληρώσει την θεραπεία του. Ο Στέφανος, ανήσυχος για τη διαρροή πληροφοριών από τους κλεπταποδόχους, προειδοποιεί την Αντιγόνη να καταχωνιάσει το διαμάντι που έχει στην κατοχή της και να μην το πουλήσει. Το ίδιο συμβουλεύει και ο Πέτρος την Αμαλία, καθώς μια συσχέτιση του ονόματος του με την υπόθεση των διαμαντιών και του φόνου της \’Αννας θα ήταν καταστροφική. Η Αντιγόνη λέει στην Εύα και στον Λουκά ότι θα τους κάνει ένα δώρο για την βάπτιση του εγγονού της. Η Νταίζη, όμως, διακρίνει ότι η μητέρα της, για κάποιο λόγο, είναι τρομοκρατημένη. Ζητάει από τον Στέφανο να της μιλήσει, μήπως και του εκμυστηρευτεί τι έχει συμβεί. Η Εύα, ύστερα από την υπόθεση της Μαρίλιας, αρχίζει και αποκτά μεγαλύτερη αισιοδοξία, βλέποντας ότι κάποια πράγματα γύρω της αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Την ώρα που ο Πέτρος επιβεβαιώνει στην Στέλλα ότι δεν θα κινηθεί εναντίον των παιδιών και η διαμάχη θα σταματήσει εδώ, ο Λουκάς κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ και προκαλεί τον Πέτρο να πάνε στα δικαστήρια.

Ο Πέτρος, έξαλλος με τις δηλώσεις του Λουκά, αποφασίζει να δεχτεί την πρόκληση και να φτάσει την διαμάχη τους στα άκρα. Η Αμαλία τού εξηγεί πως μια τέτοια σύγκρουση θα βλάψει και τον ίδιο. Ο Πέτρος, όμως, είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τη φήμη και το όνομα του. Η Νταίζη, με τη βοήθεια του Στέφανου, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο του αγνώστου που τους παρακολουθεί και απειλεί την ζωή τής Αντιγόνης. Η Αμαλία, παρόλο που τα παιδιά έχουν το δίκιο με το μέρος τους, αποφασίζει να σταθεί στο πλάι του Πέτρου. Ο Πέτρος δίνει μια συνέντευξη στην οποία δηλώνει ότι ο Λουκάς υπήρξε ανεπαρκής στην δουλειά του και για αυτό απολύθηκε. Επίσης, αμφισβητεί τη συγγένεια, ανάμεσα στον Λουκά και στην Εριέττα και προβλέπει τη βέβαιη καταδίκη του και την τιμωρία του από το δικηγορικό σύλλογο. Οι δηλώσεις τού Πέτρου προκαλούν τεράστια έκπληξη. Ο Στέφανος σκέφτεται σοβαρά να αποκαλύψει στον Λουκά πού είναι θαμμένο το πτώμα τού Αραβαντινού. Ο Ηλίας πιέζει την Δάφνη να φύγουν από το νοσοκομείο. Ισχυρίζεται ότι ο άγνωστος άντρας τον επισκέφθηκε ξανά και του είπε ότι σύντομα θα γυρίσει και πάλι στην Εδέμ…

Η μέρα για την βάπτιση του μικρού  \’Αγγελου έχει φτάσει. Οι φίλοι αποφασίζουν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα προβλήματα τους και όλοι μαζί βρίσκονται πλάι στην Εύα, για να γιορτάσουν  το ευτυχές γεγονός. Η Μελίτα, τυφλωμένη από την ζήλεια της για την Εριέττα, θεωρεί ότι αυτή είναι που υποκινεί τις εξελίξεις και, με τις ενέργειές της, οδηγεί τον Στέφανο στην καταστροφή. Την ίδια ώρα ο Στέφανος αποφασίζει να ρισκάρει και παίζει το τελευταίο του χαρτί: Αποκαλύπτει στον Λουκά και στην Εριέττα ότι το πτώμα του Αραβαντινού βρίσκεται θαμμένο στον οικογενειακό τάφο των Χατζηβασιλείου. Ο Ηλίας, μέρα με την μέρα, γίνεται όλο και πιο επιθετικός απέναντι στην Δάφνη. Εκείνη πιέζει να γίνουν γρήγορα τα συμβόλαια της αγοράς, ώστε να επιστρέψει ο πατέρας της στην Εδέμ, το συντομότερο. Η Μελίτα εξομολογείται στον Στέφανο ότι, παρά τα όσα έχουν περάσει, η ίδια δεν έχει πάψει να τον αγαπάει. Του ζητάει να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους, αλλά παίρνει μια απρόσμενη απάντηση. Η Αντιγόνη αποφασίζει να εξηγήσει στον Στέφανο τους λόγους που την οδήγησαν να προχωρήσει στην πώληση της Εδέμ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook